bas antara The Rocks dan Camperdown secara purata mengambil masa 19 min dan bas yang terpantas mengambil masa 14 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 7 kali sejam dari The Rocks hingga Camperdown. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara The Rocks dan Camperdown. Perlepasan paling awal ialah pada 12:10 PG malam, dan perlepasan terakhir dari The Rocks adalah pada 11:38 PG yang akan tiba ke Camperdown pada 12:00 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 19 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari The Rocks ke Camperdown? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus The Rocks stesen berlepas dari Camperdown stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Perkhidmatan The Rocks Camperdown ke bas , dikendalikan oleh Transit Systems, berlepas dari Martin Place Station, Elizabeth St, Stand F stesen.
Perkhidmatan The Rocks Camperdown ke bas, dikendalikan oleh Transit Systems, tiba di Parramatta Rd At Missenden Rd stesen.
Jarak antara The Rocks dan Camperdown adalah 4.2 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.