bas antara The Ritz-Carlton, Perth dan The Westin Perth secara purata mengambil masa 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 2 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 18 kali sejam dari The Ritz-Carlton, Perth hingga The Westin Perth. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara The Ritz-Carlton, Perth dan The Westin Perth. Perlepasan paling awal ialah pada 12:13 PG malam, dan perlepasan terakhir dari The Ritz-Carlton, Perth adalah pada 11:57 PTG yang akan tiba ke The Westin Perth pada 12:00 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari The Ritz-Carlton, Perth ke The Westin Perth? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Elizabeth Quay Bus Stn Stand D3 stesen dan tiba di St Georges Tce Stand 14 - Before Victoria Av stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Perkhidmatan The Ritz-Carlton, Perth The Westin Perth ke bas, dikendalikan oleh Transperth, berlepas dari stesen Elizabeth Quay Bus Stn Stand D3.
Perkhidmatan The Ritz-Carlton, Perth The Westin Perth ke bas, dikendalikan oleh Transperth, tiba di stesen St Georges Tce Stand 14 - Before Victoria Av.
Jarak antara The Ritz-Carlton, Perth dan The Westin Perth adalah 599 meter.