bas antara The O2 dan Pudding Mill Lane DLR Station secara purata mengambil masa 24 min dan bas yang terpantas mengambil masa 18 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari The O2 hingga Pudding Mill Lane DLR Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara The O2 dan Pudding Mill Lane DLR Station. Perlepasan paling awal adalah pada 10:58 PG pagi dan perlepasan terakhir dari The O2 adalah pada 8:03 PTG yang akan tiba ke Pudding Mill Lane DLR Station pada 8:25 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 24 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari The O2 ke Pudding Mill Lane DLR Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus The O2 stesen berlepas dari Pudding Mill Lane DLR Station stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 24 min.
Perkhidmatan The O2 Pudding Mill Lane DLR Station ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari North Greenwich Station stesen.
Perkhidmatan The O2 Pudding Mill Lane DLR Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di Marshgate Lane stesen.
Jarak antara The O2 dan Pudding Mill Lane DLR Station adalah 3.7 km. Jarak jalan raya ialah 8 km.