bas antara The Hoxton, Rome dan Via del Corso secara purata mengambil masa 14 min dan bas yang terpantas mengambil masa 8 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari The Hoxton, Rome hingga Via del Corso. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 10 minit antara The Hoxton, Rome dan Via del Corso. Perlepasan paling awal adalah pada 5:48 PG pagi dan perlepasan terakhir dari The Hoxton, Rome adalah pada 2:53 PTG yang akan tiba ke Via del Corso pada 3:06 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari The Hoxton, Rome ke Via del Corso? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus The Hoxton, Rome stesen berlepas dari Via del Corso stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Perkhidmatan The Hoxton, Rome Via del Corso ke bas , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Po/Simeto stesen.
Perkhidmatan The Hoxton, Rome Via del Corso ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di S. Claudio stesen.
Jarak antara The Hoxton, Rome dan Via del Corso adalah 2.1 km. Jarak jalan raya ialah 5 km.