bas antara Tacoma dan Boeing Renton Factory secara purata mengambil masa 1 j 32 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 1 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Tacoma hingga Boeing Renton Factory. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Tacoma dan Boeing Renton Factory. Perlepasan paling awal ialah pada 4:00 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Tacoma adalah pada 10:12 PTG yang akan tiba ke Boeing Renton Factory pada 12:03 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di SeaTac Station dan mengambil masa purata 1 j 32 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 25 min • 1 pertukaran

1 j 25 min • 1 pertukaran

1 j 28 min • 1 pertukaran

1 j 39 min • 1 pertukaran

1 j 25 min • 1 pertukaran

1 j 25 min • 1 pertukaran

1 j 28 min • 1 pertukaran

1 j 39 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Tacoma ke Boeing Renton Factory? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Tacoma ke Boeing Renton Factory. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Tacoma stesen dan tiba di Boeing Renton Factory stesen melalui SeaTac Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 32 min.
Perkhidmatan Tacoma Boeing Renton Factory ke bas , dikendalikan oleh Sound Transit, berlepas dari Tacoma Dome Station - Zone A stesen.
Perkhidmatan Tacoma Boeing Renton Factory ke bas, dikendalikan oleh Sound Transit, tiba di Park Dr NE & Garden Ave N stesen.
Jarak antara Tacoma dan Boeing Renton Factory adalah 32.6 km. Jarak jalan raya ialah 48 km.