bas antara Sydney dan Jenkins Rd Opp Baker St secara purata mengambil masa 1 j 42 min dan bas yang terpantas mengambil masa 37 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Sydney hingga Jenkins Rd Opp Baker St. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Sydney dan Jenkins Rd Opp Baker St. Perlepasan paling awal adalah pada 2:38 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Sydney adalah pada 8:33 PTG yang akan tiba ke Jenkins Rd Opp Baker St pada 6:11 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Pennant Hills Rd Before Eaton Rd dan mengambil masa purata 1 j 42 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

41 min • 1 pertukaran

44 min • 1 pertukaran

43 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

43 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

41 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

43 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

41 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

46 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

41 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

43 min • 1 pertukaran

37 min • 1 pertukaran

41 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sydney ke Jenkins Rd Opp Baker St? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Sydney ke Jenkins Rd Opp Baker St. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sydney stesen dan tiba di Jenkins Rd Opp Baker St stesen melalui Pennant Hills Rd Before Eaton Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 42 min.
Perkhidmatan Sydney Jenkins Rd Opp Baker St ke bas , dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari Wynyard Station, Kent St, Stand V stesen.
Perkhidmatan Sydney Jenkins Rd Opp Baker St ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di Pennant Hills Rd Before Dunrossil Av stesen.
Jarak antara Sydney dan Jenkins Rd Opp Baker St adalah 18 km. Jarak jalan raya ialah 28 km.