bas antara Sydney dan Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A secara purata mengambil masa 19 j 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 16 j 51 min. bas berjalan, secara purata, 3 kali seminggu dari Sydney ke Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali seminggu antara Sydney dan Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A. Perlepasan paling awal adalah pada 1:40 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Sydney adalah pada 5:00 PTG yang akan tiba ke Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A pada 9:51 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Katoomba dan mengambil masa purata 19 j 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sydney ke Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Sydney ke Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Central Station stesen dan tiba di Katoomba stesen melalui Katoomba stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 19j 4m.
Perkhidmatan Sydney Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A ke bas, dikendalikan oleh Australia Wide Coaches, berlepas dari stesen Central Station.
Perkhidmatan Sydney Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A ke bas, dikendalikan oleh Australia Wide Coaches, tiba di stesen Katoomba.
Jarak antara Sydney dan Echo Point Lookout, Echo Point Rd, Stand A adalah 84 km. Jarak jalan raya ialah 104 km.