bas antara Surbiton dan Kings Cross secara purata mengambil masa 1 j 50 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 44 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Surbiton hingga Kings Cross. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 3 kali sehari antara Surbiton dan Kings Cross. Perlepasan paling awal ialah pada 12:06 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Surbiton adalah pada 11:52 PTG yang akan tiba ke Kings Cross pada 1:37 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Cromwell Road Bus Station dan mengambil masa purata 1 j 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.


1 j 45 min • 2 pertukaran


1 j 51 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


1 j 46 min • 2 pertukaran


1 j 45 min • 2 pertukaran


1 j 51 min • 2 pertukaran
Tiba hari esok


1 j 46 min • 2 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Surbiton ke Kings Cross? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Surbiton ke Kings Cross. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Surbiton stesen dan tiba di Kings Cross stesen melalui Aldwych / Drury Lane. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 50 min.
Perkhidmatan Surbiton Kings Cross ke bas , dikendalikan oleh First Bus London, berlepas dari Cromwell Road Bus Station stesen.
Perkhidmatan Surbiton Kings Cross ke bas, dikendalikan oleh First Bus London, tiba di St Pancras International Station stesen.
Jarak antara Surbiton dan Kings Cross adalah 19.6 km. Jarak jalan raya ialah 33 km.