bas antara Sunderland dengan St Thomas Street-RVI mengambil masa 5 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Sunderland ke St Thomas Street-RVI. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Sunderland dan St Thomas Street-RVI. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sunderland ke St Thomas Street-RVI? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Sunderland ke St Thomas Street-RVI. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fawcett Street stesen dan tiba di Haymarket St Mary's Place stesen melalui Haymarket St Mary's Place stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan Sunderland St Thomas Street-RVI ke bas, dikendalikan oleh Northstar, berlepas dari stesen Fawcett Street.
Perkhidmatan Sunderland St Thomas Street-RVI ke bas, dikendalikan oleh Northstar, tiba di stesen Haymarket St Mary's Place.
Tempah tiket Sunderland St Thomas Street-RVI ke bas anda dalam talian dengan FlixBus.
Jarak antara Sunderland dan St Thomas Street-RVI adalah 17.1 km. Jarak jalan raya ialah 20 km.