bas antara Stourbridge dan Penn secara purata mengambil masa 41 min dan bas yang terpantas mengambil masa 33 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Stourbridge hingga Penn. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Stourbridge dan Penn. Perlepasan paling awal adalah pada 6:42 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Stourbridge adalah pada 11:57 PTG yang akan tiba ke Penn pada 12:30 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 41 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Stourbridge ke Penn? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Stourbridge stesen berlepas dari Penn stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 41 min.
Perkhidmatan Stourbridge Penn ke bas , dikendalikan oleh NX West Midlands, berlepas dari Stourbridge Ring Rd stesen.
Perkhidmatan Stourbridge Penn ke bas, dikendalikan oleh NX West Midlands, tiba di White Gates stesen.
Jarak antara Stourbridge dan Penn adalah 12 km. Jarak jalan raya ialah 17 km.