bas antara Stevens Point dengan Bandar Raya New York mengambil masa 32 j 15 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Stevens Point ke Bandar Raya New York. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Stevens Point dan Bandar Raya New York. Perkhidmatan berlepas dari Stevens Point pada 8:45 PG sebelah pagi, yang tiba ke Bandar Raya New York pada 17:00:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Milwaukee dan mengambil masa purata 32 j 15 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Stevens Point ke Bandar Raya New York? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Stevens Point ke Bandar Raya New York. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Stevens Point stesen dan tiba di New York City Chinatown stesen melalui Milwaukee stesen dan Chicago Bus Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 32j 15m.
Perkhidmatan Stevens Point Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh Lamers Bus Lines, berlepas dari stesen Stevens Point.
Perkhidmatan Stevens Point Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh Flixbus USA, tiba di stesen New York City Chinatown.
Jarak antara Stevens Point dan Bandar Raya New York adalah 1339.9 km. Jarak jalan raya ialah 1652 km.