Rome2Rio

Stesen tiub Waterloo The George Inn ke bas

Cari Pengangkutan ke The George Inn

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Stesen tiub Waterloo dan The George Inn secara purata mengambil masa 10 min dan bas yang terpantas mengambil masa 5 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Stesen tiub Waterloo hingga The George Inn. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

10 min
Tempoh
1 bt
Jarak
£2
Harga purata
setiap 15 minit
Kekerapan

Jadual Stesen tiub Waterloo The George Inn ke bas

Bas beroperasi setiap 15 minit antara Stesen tiub Waterloo dan The George Inn. Perlepasan paling awal ialah pada 12:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Stesen tiub Waterloo adalah pada 11:49 PTG yang akan tiba ke The George Inn pada 11:57 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 10 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Stesen tiub Waterloo ke The George Inn? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Stesen tiub Waterloo ke The George Inn .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1.3 bt
  • Tempoh: 10 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Stesen tiub Waterloo, England dan The George Inn, London Raya, England?

Pengendali