bas antara Stayner dengan Angus mengambil masa 22 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Stayner hingga Angus. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Stayner dan Angus. Perlepasan paling awal adalah pada 5:41 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Stayner adalah pada 6:41 PTG yang akan tiba ke Angus pada 7:03 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 22 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Stayner ke Angus? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Clearview Admin Center stesen dan tiba di Commerce Road stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Perkhidmatan Stayner Angus ke bas, dikendalikan oleh Simcoe County Transit, berlepas dari stesen Clearview Admin Center.
Perkhidmatan Stayner Angus ke bas, dikendalikan oleh Simcoe County Transit, tiba di stesen Commerce Road.
Jarak antara Stayner dan Angus adalah 19.2 km. Jarak jalan raya ialah 24 km.