bas antara Stadium Azteca dan Bandar Raya Mexico secara purata mengambil masa 55 min dan bas yang terpantas mengambil masa 52 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 89 kali sejam dari Stadium Azteca hingga Bandar Raya Mexico. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara Stadium Azteca dan Bandar Raya Mexico. Perlepasan paling awal adalah pada 6:07 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Stadium Azteca adalah pada 6:49 PG yang akan tiba ke Bandar Raya Mexico pada 7:42 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Stadium Azteca ke Bandar Raya Mexico? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Stadium Azteca stesen berlepas dari Bandar Raya Mexico stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi dua kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 55 min.
Perkhidmatan Stadium Azteca Bandar Raya Mexico ke bas , dikendalikan oleh Corredores Concesionados CDMX, berlepas dari Tlalpan - Estadio Azteca stesen.
Perkhidmatan Stadium Azteca Bandar Raya Mexico ke bas, dikendalikan oleh Corredores Concesionados CDMX, tiba di Base Nezahualcoyotl-José María Pino Suárez stesen.
Jarak antara Stadium Azteca dan Bandar Raya Mexico adalah 14.2 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.