bas antara Sri Raya dan Stesen LRT Sentul secara purata mengambil masa 58 min dan bas yang terpantas mengambil masa 50 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Sri Raya ke Stesen LRT Sentul. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Sri Raya dan Stesen LRT Sentul. Perlepasan paling awal adalah pada 5:57 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Sri Raya adalah pada 10:30 PTG yang akan tiba ke Stesen LRT Sentul pada 11:58 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Kj47 Kilang Papan dan mengambil masa purata 58 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 9 min • 1 pertukaran

1 j 10 min • 1 pertukaran

1 j 3 min • 1 pertukaran

1 j 5 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

56 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

56 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

56 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sri Raya ke Stesen LRT Sentul? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Sri Raya ke Stesen LRT Sentul. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sri Raya stesen dan tiba di Stesen LRT Sentul stesen melalui (M) Kl101 Hub Lebuh Pudu. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Perkhidmatan Sri Raya Stesen LRT Sentul ke bas , dikendalikan oleh Rapid KL, berlepas dari Kj47 Kilang Papan stesen.
Perkhidmatan Sri Raya Stesen LRT Sentul ke bas, dikendalikan oleh Rapid KL, tiba di Kl668 Hospital Tawakal stesen.
Jarak antara Sri Raya dan Stesen LRT Sentul adalah 15.5 km. Jarak jalan raya ialah 27 km.