bas antara Spokane dengan Bandar Raya Oklahoma mengambil masa 46 j 5 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Spokane ke Bandar Raya Oklahoma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Spokane dan Bandar Raya Oklahoma. Perkhidmatan berlepas dari Spokane pada 11:10 PG sebelah pagi, yang tiba ke Bandar Raya Oklahoma pada 11:15:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Pasco Bus Stop dan mengambil masa purata 46 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Spokane ke Bandar Raya Oklahoma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Spokane ke Bandar Raya Oklahoma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Spokane Station stesen dan tiba di Oklahoma City Bus Station stesen melalui Pasco Bus Stop stesen, Denver Union Station stesen dan Amarillo Multimodal Transfer Sta stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 46j 5m.
Perkhidmatan Spokane Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Flixbus USA, berlepas dari stesen Spokane Station.
Perkhidmatan Spokane Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di stesen Oklahoma City Bus Station.
Tempah tiket Spokane ke Bandar Raya Oklahomabas anda dalam talian dengan Omio dan FlixBus.
Jarak antara Spokane dan Bandar Raya Oklahoma adalah 2129.7 km. Jarak jalan raya ialah 2725 km.