Rome2Rio

Sperlonga Genzano di Roma ke bas

Cari Pengangkutan ke Genzano di Roma

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Sperlonga dan Genzano di Roma secara purata mengambil masa 5 j 50 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 j 16 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Sperlonga hingga Genzano di Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

5 j 50 min
Tempoh
99 km
Jarak
€6
Harga purata
4 kali sehari
Kekerapan

Jadual Sperlonga Genzano di Roma ke bas

Bas beroperasi 4 kali sehari antara Sperlonga dan Genzano di Roma. Perlepasan paling awal adalah pada 5:10 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Sperlonga adalah pada 6:48 PTG yang akan tiba ke Genzano di Roma pada 6:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di TERRACINA | Stazione FS # f4008 dan mengambil masa purata 5 j 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Sperlonga ke Genzano di Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Sperlonga ke Genzano di Roma .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 99 km
  • Tempoh: 5 j 50 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sperlonga, Latium, Itali dan Genzano di Roma, Itali?

Pengendali