bas antara Southfields dan Heathrow Terminal 3 secara purata mengambil masa 1 j 23 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 21 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Southfields hingga Heathrow Terminal 3. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Southfields dan Heathrow Terminal 3. Perlepasan paling awal ialah pada 12:01 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Southfields adalah pada 6:36 PG yang akan tiba ke Heathrow Terminal 3 pada 7:58 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Hammersmith Broadway dan mengambil masa purata 1 j 23 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Southfields ke Heathrow Terminal 3? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Southfields ke Heathrow Terminal 3. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Southfields stesen dan tiba di Heathrow Terminal 3 stesen melalui Hammersmith Broadway. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 23 min.
Perkhidmatan Southfields Heathrow Terminal 3 ke bas , dikendalikan oleh Replacement Bus Service, berlepas dari Replingham Road stesen.
Perkhidmatan Southfields Heathrow Terminal 3 ke bas, dikendalikan oleh Replacement Bus Service, tiba di Heathrow Central Bus Station stesen.
Jarak antara Southfields dan Heathrow Terminal 3 adalah 17.6 km. Jarak jalan raya ialah 27 km.