bas antara Solihull dan Perry Barr (Stesen) secara purata mengambil masa 1 j 4 min dan bas yang terpantas mengambil masa 44 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 4 kali sejam dari Solihull hingga Perry Barr (Stesen). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 15 minit antara Solihull dan Perry Barr (Stesen). Perlepasan paling awal ialah pada 12:27 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Solihull adalah pada 11:27 PTG yang akan tiba ke Perry Barr (Stesen) pada 12:20 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Church Centre dan mengambil masa purata 1 j 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

1 j 3 min • 1 pertukaran
1 j 5 min • 1 pertukaran
1 j 7 min • 1 pertukaran
1 j 3 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
51 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
51 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
51 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
44 min • 1 pertukaran
49 min • 1 pertukaran
50 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
54 min • 1 pertukaran
55 min • 1 pertukaran
56 min • 1 pertukaran
50 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
48 min • 1 pertukaran
51 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Solihull ke Perry Barr (Stesen)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Solihull ke Perry Barr (Stesen). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Lode Lane stesen dan tiba di Perry Barr Rail Station stesen melalui Church Centre stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 4m.
Perkhidmatan Solihull Perry Barr (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh NX West Midlands, berlepas dari stesen Lode Lane.
Perkhidmatan Solihull Perry Barr (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh NX West Midlands, tiba di stesen Perry Barr Rail Station.
Jarak antara Solihull dan Perry Barr (Stesen) adalah 14 km. Jarak jalan raya ialah 17 km.