bas antara Slough dengan Pool mengambil masa 7 j 53 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Slough hingga Pool. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Slough dan Pool. Perlepasan paling awal ialah pada 10:32 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Slough adalah pada 10:32 PTG yang akan tiba ke Pool pada 6:25 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 7 j 53 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Slough ke Pool? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Slough ke Pool. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Slough stesen dan tiba di Pool stesen melalui Cornwall College. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 7 j 53 min.
Perkhidmatan Slough Pool ke bas , dikendalikan oleh First Berkshire & The Thames Valley, berlepas dari Heathrow Central Bus Station stesen.
Perkhidmatan Slough Pool ke bas, dikendalikan oleh First Berkshire & The Thames Valley, tiba di Cornwall College stesen.
Jarak antara Slough dan Pool adalah 357.7 km. Jarak jalan raya ialah 458 km.