bas antara Slidell dengan Bandar Raya Oklahoma mengambil masa 29 j 35 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Slidell ke Bandar Raya Oklahoma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Slidell dan Bandar Raya Oklahoma. Perkhidmatan berlepas dari Slidell pada 4:50 PG waktu malam, yang tiba ke Bandar Raya Oklahoma pada 10:25:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di New Orleans Bus Station dan mengambil masa purata 29 j 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Slidell ke Bandar Raya Oklahoma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Slidell ke Bandar Raya Oklahoma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Slidell stesen dan tiba di Oklahoma City Bus Station stesen melalui New Orleans Bus Station stesen dan Dallas Bus Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 29j 35m.
Perkhidmatan Slidell Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, berlepas dari stesen Slidell.
Perkhidmatan Slidell Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di stesen Oklahoma City Bus Station.
Tempah tiket Slidell ke Bandar Raya Oklahomabas anda dalam talian dengan Omio dan FlixBus.
Jarak antara Slidell dan Bandar Raya Oklahoma adalah 924.2 km. Jarak jalan raya ialah 1076 km.