bas antara Sinzig dan Linz am Rhein secara purata mengambil masa 16 min dan bas yang terpantas mengambil masa 12 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Sinzig hingga Linz am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Sinzig dan Linz am Rhein. Perlepasan paling awal adalah pada 5:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Sinzig adalah pada 7:20 PTG yang akan tiba ke Linz am Rhein pada 7:36 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sinzig ke Linz am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Sinzig stesen berlepas dari Linz am Rhein stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi 5 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Perkhidmatan Sinzig Linz am Rhein ke bas , dikendalikan oleh DB Regio Bus Rhein-Mosel GmbH, berlepas dari Sinzig Kölner Straße stesen.
Perkhidmatan Sinzig Linz am Rhein ke bas, dikendalikan oleh DB Regio Bus Rhein-Mosel GmbH, tiba di Remagen Kripp Rheinfähre stesen.
Jarak antara Sinzig dan Linz am Rhein adalah 3.5 km. Jarak jalan raya ialah 6 km.