bas antara Sinalunga dan Trans-en-Provence secara purata mengambil masa 31 j 21 min dan bas yang terpantas mengambil masa 24 j 57 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Sinalunga ke Trans-en-Provence. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Sinalunga dan Trans-en-Provence. Perkhidmatan berlepas dari Sinalunga pada 6:55 PG sebelah pagi, yang tiba ke Trans-en-Provence pada 08:59:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Siena dan mengambil masa purata 31 j 21 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sinalunga ke Trans-en-Provence? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Sinalunga ke Trans-en-Provence. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sinalunga Stazione stesen dan tiba di Fréjus - Bus Station stesen melalui SIENA - Ferrovia stesen, Florence Villa Constanza Bus Station stesen dan Nice Airport stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 31j 21m.
Perkhidmatan Sinalunga Trans-en-Provence ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane, berlepas dari stesen Sinalunga Stazione.
Perkhidmatan Sinalunga Trans-en-Provence ke bas, dikendalikan oleh BlaBlaCar Bus, tiba di stesen Fréjus - Bus Station.
Jarak antara Sinalunga dan Trans-en-Provence adalah 425.6 km. Jarak jalan raya ialah 606 km.