bas antara Sinalunga dan Trans-en-Provence secara purata mengambil masa 23 j 42 min dan bas yang terpantas mengambil masa 23 j 7 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Sinalunga ke Trans-en-Provence. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara Sinalunga dan Trans-en-Provence. Perlepasan paling awal adalah pada 1:05 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Sinalunga adalah pada 1:05 PTG yang akan tiba ke Trans-en-Provence pada 2:59 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Siena dan mengambil masa purata 23 j 42 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sinalunga ke Trans-en-Provence? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Sinalunga ke Trans-en-Provence. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sinalunga stesen dan tiba di Trans-en-Provence stesen melalui SIENA - Ferrovia. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 23 j 42 min.
Perkhidmatan Sinalunga Trans-en-Provence ke bas , dikendalikan oleh Autolinee Toscane, berlepas dari Sinalunga Stazione stesen.
Perkhidmatan Sinalunga Trans-en-Provence ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane, tiba di Fréjus - Bus Station stesen.
Jarak antara Sinalunga dan Trans-en-Provence adalah 425.6 km. Jarak jalan raya ialah 642 km.