bas antara Simbach am Inn dengan Weng im Innkreis mengambil masa 21 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Simbach am Inn hingga Weng im Innkreis. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 3 jam antara Simbach am Inn dan Weng im Innkreis. Perlepasan paling awal adalah pada 6:02 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Simbach am Inn adalah pada 6:17 PTG yang akan tiba ke Weng im Innkreis pada 6:38 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 21 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Simbach am Inn ke Weng im Innkreis? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Simbach am Inn stesen berlepas dari Weng im Innkreis stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi 5 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Perkhidmatan Simbach am Inn Weng im Innkreis ke bas , dikendalikan oleh ÖBB-Postbus GmbH, berlepas dari Braunau/Inn Bezirkshauptmannschaft stesen.
Perkhidmatan Simbach am Inn Weng im Innkreis ke bas, dikendalikan oleh ÖBB-Postbus GmbH, tiba di Weng im Innkreis Ortsmitte stesen.
Jarak antara Simbach am Inn dan Weng im Innkreis adalah 11.7 km. Jarak jalan raya ialah 15 km.