bas antara Siesta Key dengan New Port Richey mengambil masa 6 j 55 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Siesta Key ke New Port Richey. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Siesta Key dan New Port Richey. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 j 55 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Siesta Key ke New Port Richey? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Siesta Key ke New Port Richey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ocean Blvd @ Avenida Madera NB stesen dan tiba di US 19 & South Rd stesen melalui Main St @ Lemon Ave stesen, 13Th St W @ 6Th Ave W Ns stesen, Psta Grand Central Station stesen, Largo Commons Walmart Shelter - A stesen dan Huey Ave + Tarpon Ave stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6j 55m.
Perkhidmatan Siesta Key New Port Richey ke bas, dikendalikan oleh Sarasota County Area Transit, berlepas dari stesen Ocean Blvd @ Avenida Madera NB.
Perkhidmatan Siesta Key New Port Richey ke bas, dikendalikan oleh Pasco County Public Transportation, tiba di stesen US 19 & South Rd.
Jarak antara Siesta Key dan New Port Richey adalah 108.7 km. Jarak jalan raya ialah 122 km.