bas antara Siesta Key dengan Ed Smith Stadium mengambil masa 55 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Siesta Key ke Ed Smith Stadium. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Siesta Key dan Ed Smith Stadium. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Siesta Key ke Ed Smith Stadium? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Siesta Key ke Ed Smith Stadium. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Siesta Key stesen dan tiba di Ed Smith Stadium stesen melalui Main St @ Lemon Ave. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Siesta Key Ed Smith Stadium ke bas , dikendalikan oleh Sarasota County Area Transit, berlepas dari Ocean Blvd @ Avenida Madera NB stesen.
Perkhidmatan Siesta Key Ed Smith Stadium ke bas, dikendalikan oleh Sarasota County Area Transit, tiba di N Tuttle Ave @ 12Th St stesen.
Jarak antara Siesta Key dan Ed Smith Stadium adalah 9.2 km. Jarak jalan raya ialah 20 km.