bas antara Sierpe dengan Dominical mengambil masa 1 j 24 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Sierpe hingga Dominical. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Sierpe dan Dominical. Perlepasan paling awal adalah pada 6:01 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Sierpe adalah pada 6:01 PG yang akan tiba ke Dominical pada 7:25 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 24 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sierpe ke Dominical? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Sierpe stesen berlepas dari Dominical stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 24 min.
Perkhidmatan Sierpe Dominical ke bas , dikendalikan oleh Tracopa, berlepas dari Sierpe stesen.
Perkhidmatan Sierpe Dominical ke bas, dikendalikan oleh Tracopa, tiba di Dominical stesen.
Jarak antara Sierpe dan Dominical adalah 61.3 km. Jarak jalan raya ialah 82 km.