bas antara Sheffield dan Wentworth secara purata mengambil masa 58 min dan bas yang terpantas mengambil masa 51 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap beberapa jam dari Sheffield ke Wentworth. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Sheffield dan Wentworth. Perlepasan paling awal adalah pada 6:03 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Sheffield adalah pada 9:45 PTG yang akan tiba ke Wentworth pada 10:36 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Rotherham Interchange/A9 dan mengambil masa purata 58 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

53 min • 1 pertukaran
56 min • 1 pertukaran
1 j 5 min • 1 pertukaran
54 min • 1 pertukaran
51 min • 1 pertukaran
51 min • 1 pertukaran
56 min • 1 pertukaran
59 min • 1 pertukaran
1 j 7 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
52 min • 1 pertukaran
53 min • 1 pertukaran
56 min • 1 pertukaran
1 j 5 min • 1 pertukaran
54 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Sheffield ke Wentworth? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Sheffield ke Wentworth. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sheffield stesen dan tiba di Wentworth stesen melalui Rotherham Interchange/A9. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Perkhidmatan Sheffield Wentworth ke bas , dikendalikan oleh First South Yorkshire, berlepas dari Wicker/Derek Dooley Way stesen.
Perkhidmatan Sheffield Wentworth ke bas, dikendalikan oleh First South Yorkshire, tiba di Main Street/Clayfield Lane stesen.
Jarak antara Sheffield dan Wentworth adalah 11.1 km. Jarak jalan raya ialah 20 km.