Rome2Rio

Sheffield Station Swinton ke bas

Cari Pengangkutan ke Swinton

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Sheffield Station dan Swinton secara purata mengambil masa 1 j 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 47 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Sheffield Station hingga Swinton. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

1 j 5 min
Tempoh
12 bt
Jarak
setiap 30 minit
Kekerapan

Jadual Sheffield Station Swinton ke bas

Bas beroperasi setiap 30 minit antara Sheffield Station dan Swinton. Perlepasan paling awal ialah pada 4:32 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Sheffield Station adalah pada 10:12 PTG yang akan tiba ke Swinton pada 11:06 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Arundel Gate/AG6 dan mengambil masa purata 1 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Sheffield Station ke Swinton? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Sheffield Station ke Swinton .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 11.7 bt
  • Tempoh: 1 j 5 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sheffield Station, England dan Swinton, Rotherham, England?

Pengendali