bas antara Sheffield Station dan Swinton secara purata mengambil masa 1 j 5 min dan bas yang terpantas mengambil masa 47 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Sheffield Station hingga Swinton. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Sheffield Station dan Swinton. Perlepasan paling awal ialah pada 4:32 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Sheffield Station adalah pada 10:12 PTG yang akan tiba ke Swinton pada 11:06 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Arundel Gate/AG6 dan mengambil masa purata 1 j 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

47 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

58 min • 1 pertukaran

47 min • 1 pertukaran

54 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran

58 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sheffield Station ke Swinton? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Sheffield Station ke Swinton. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sheffield Station stesen dan tiba di Swinton stesen melalui Rotherham Interchange/A9. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1 j 5 min.
Perkhidmatan Sheffield Station Swinton ke bas , dikendalikan oleh First South Yorkshire, berlepas dari Arundel Gate/AG6 stesen.
Perkhidmatan Sheffield Station Swinton ke bas, dikendalikan oleh First South Yorkshire, tiba di Rockingham Road/Brameld Road stesen.
Jarak antara Sheffield Station dan Swinton adalah 15.1 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.