Rome2Rio

Setiawangsa Bus Terminal Pekeliling ke bas

Cari Pengangkutan ke Bus Terminal Pekeliling

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Setiawangsa dan Bus Terminal Pekeliling secara purata mengambil masa 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Setiawangsa hingga Bus Terminal Pekeliling. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

13 min
Tempoh
9 km
Jarak
RM 5
Harga purata
setiap jam
Kekerapan

Jadual Setiawangsa Bus Terminal Pekeliling ke bas

Bas beroperasi setiap jam antara Setiawangsa dan Bus Terminal Pekeliling. Perlepasan paling awal adalah pada 5:40 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Setiawangsa adalah pada 10:39 PTG yang akan tiba ke Bus Terminal Pekeliling pada 10:50 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Setiawangsa ke Bus Terminal Pekeliling? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Setiawangsa ke Bus Terminal Pekeliling .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 8.7 km
  • Tempoh: 13 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Setiawangsa, Malaysia dan Bus Terminal Pekeliling, Malaysia?

Pengendali