bas antara Sete Rios dan Hospital S Francisco Xavier secara purata mengambil masa 35 min dan bas yang terpantas mengambil masa 24 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Sete Rios hingga Hospital S Francisco Xavier. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Sete Rios dan Hospital S Francisco Xavier. Perlepasan paling awal adalah pada 5:41 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Sete Rios adalah pada 5:22 PTG yang akan tiba ke Hospital S Francisco Xavier pada 6:02 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

32 min • 1 pertukaran

24 min • 1 pertukaran

26 min • 1 pertukaran

31 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sete Rios ke Hospital S Francisco Xavier? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Sete Rios ke Hospital S Francisco Xavier. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sete Rios stesen dan tiba di Hospital S Francisco Xavier stesen melalui Calvário. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 35 min.
Perkhidmatan Sete Rios Hospital S Francisco Xavier ke bas , dikendalikan oleh Carris, berlepas dari Pç. Espanha stesen.
Perkhidmatan Sete Rios Hospital S Francisco Xavier ke bas, dikendalikan oleh Carris, tiba di Restelo - Av. Descobertas stesen.
Jarak antara Sete Rios dan Hospital S Francisco Xavier adalah 5.8 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.