bas antara Segur de Calafell dengan Mollet-Santa Rosa mengambil masa 9 j 29 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Segur de Calafell ke Mollet-Santa Rosa. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Segur de Calafell dan Mollet-Santa Rosa. Perlepasan paling awal adalah pada 7:45 PTG malam, dan perlepasan terakhir dari Segur de Calafell adalah pada 7:45 PTG yang akan tiba ke Mollet-Santa Rosa pada 5:14 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Barcelona - Gran Vía 588 dan mengambil masa purata 9 j 29 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Segur de Calafell ke Mollet-Santa Rosa? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Segur de Calafell ke Mollet-Santa Rosa. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Segur de Calafell stesen dan tiba di Mollet-Santa Rosa stesen melalui Barcelona - Gran Vía 588. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9 j 29 min.
Perkhidmatan Segur de Calafell Mollet-Santa Rosa ke bas , dikendalikan oleh Bus Garraf, berlepas dari Segur de Calafell Centre stesen.
Perkhidmatan Segur de Calafell Mollet-Santa Rosa ke bas, dikendalikan oleh Bus Garraf, tiba di Barcelona - Gran Vía 588 stesen.
Jarak antara Segur de Calafell dan Mollet-Santa Rosa adalah 62.8 km. Jarak jalan raya ialah 76 km.