bas antara Seattle dan Washington State Fair secara purata mengambil masa 1 j 21 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 8 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Seattle hingga Washington State Fair. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Seattle dan Washington State Fair. Perlepasan paling awal adalah pada 5:06 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Seattle adalah pada 11:02 PTG yang akan tiba ke Washington State Fair pada 12:15 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 21 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Seattle ke Washington State Fair? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Seattle stesen berlepas dari Washington State Fair stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 21 min.
Perkhidmatan Seattle Washington State Fair ke bas , dikendalikan oleh Sound Transit, berlepas dari 2nd Ave & Marion St stesen.
Perkhidmatan Seattle Washington State Fair ke bas, dikendalikan oleh Sound Transit, tiba di Puyallup Station - Bay 3 stesen.
Jarak antara Seattle dan Washington State Fair adalah 47.2 km. Jarak jalan raya ialah 64 km.