bas antara SeaTac dan Hurricane Ridge (Stesen) secara purata mengambil masa 16 j 8 min dan bas yang terpantas mengambil masa 13 j 45 min. bas berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari SeaTac ke Hurricane Ridge (Stesen). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 6 kali seminggu antara SeaTac dan Hurricane Ridge (Stesen). Perlepasan paling awal adalah pada 11:50 PG pagi dan perlepasan terakhir dari SeaTac adalah pada 7:00 PTG yang akan tiba ke Hurricane Ridge (Stesen) pada 8:45 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 16 j 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari SeaTac ke Hurricane Ridge (Stesen)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari SeaTac ke Hurricane Ridge (Stesen). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari SeaTac Airport stesen dan tiba di Port Angeles Gateway Transit Center stesen melalui Port Angeles Gateway Transit Center stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 16j 8m.
Perkhidmatan SeaTac Hurricane Ridge (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Dungeness Line - Olympic, berlepas dari stesen SeaTac Airport.
Perkhidmatan SeaTac Hurricane Ridge (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Dungeness Line - Olympic, tiba di stesen Port Angeles Gateway Transit Center.
Jarak antara SeaTac dan Hurricane Ridge (Stesen) adalah 107.3 km. Jarak jalan raya ialah 231 km.