bas antara Science Museum dengan Waterloo Underground Station mengambil masa 59 min. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Science Museum ke Waterloo Underground Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Science Museum dan Waterloo Underground Station. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 59 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Science Museum ke Waterloo Underground Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Science Museum ke Waterloo Underground Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Science Museum stesen dan tiba di Waterloo Underground Station stesen melalui Imperial War Museum. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Science Museum Waterloo Underground Station ke bas , dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari South Kensington Museums stesen.
Perkhidmatan Science Museum Waterloo Underground Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di Imperial War Museum stesen.
Jarak antara Science Museum dan Waterloo Underground Station adalah 4.3 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.