bas antara Schenectady dengan Bandar Raya New York mengambil masa 3 j 35 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Schenectady ke Bandar Raya New York. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Schenectady dan Bandar Raya New York. Perlepasan paling awal adalah pada 7:00 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Schenectady adalah pada 7:00 PG yang akan tiba ke Bandar Raya New York pada 10:35 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 j 35 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Schenectady ke Bandar Raya New York? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Schenectady stesen berlepas dari Bandar Raya New York stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 4 kali seminggu, dan beroperasi dua kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 j 35 min.
Perkhidmatan Schenectady Bandar Raya New York ke bas , dikendalikan oleh Capital Bus Tour, berlepas dari Schenectady stesen.
Perkhidmatan Schenectady Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh Capital Bus Tour, tiba di New York, NY - Midtown stesen.
Tempah tiket Schenectady Bandar Raya New York ke bas anda dalam talian dengan Capital Bus Tour.
Jarak antara Schenectady dan Bandar Raya New York adalah 231.7 km. Jarak jalan raya ialah 264 km.