bas antara Savoy Hotel dan The Ritz Hotel secara purata mengambil masa 13 min dan bas yang terpantas mengambil masa 7 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 11 kali sejam dari Savoy Hotel hingga The Ritz Hotel. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara Savoy Hotel dan The Ritz Hotel. Perlepasan paling awal ialah pada 12:04 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Savoy Hotel adalah pada 11:53 PTG yang akan tiba ke The Ritz Hotel pada 12:04 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Savoy Hotel ke The Ritz Hotel? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bedford Street stesen dan tiba di Green Park Station stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Perkhidmatan Savoy Hotel The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh London Buses, berlepas dari stesen Bedford Street.
Perkhidmatan Savoy Hotel The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh London Buses, tiba di stesen Green Park Station.
Jarak antara Savoy Hotel dan The Ritz Hotel adalah 1.5 km.