Rome2Rio

Santander Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas

Cari Pengangkutan ke Font-Romeu-Odeillo-Via

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Santander dan Font-Romeu-Odeillo-Via secara purata mengambil masa 36 j 48 min dan bas yang terpantas mengambil masa 23 j 52 min. bas berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Santander ke Font-Romeu-Odeillo-Via. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

36 j 48 min
Tempoh
755 km
Jarak
€76
Harga purata
4 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Santander Font-Romeu-Odeillo-Via ke bas

Bas beroperasi 4 kali seminggu antara Santander dan Font-Romeu-Odeillo-Via. Perlepasan paling awal adalah pada 2:00 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Santander adalah pada 8:45 PTG yang akan tiba ke Font-Romeu-Odeillo-Via pada 1:52 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Lleida dan mengambil masa purata 36 j 48 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Berlepas Ahad, 25 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba hari esok

    ALSAALSAALSAliO Occitanie - Pyrénées-Orientales23 j 52 min • 3 pertukaran
  •  → 

    Tiba +2 hari

    ALSAALSAALSAliO Occitanie - Pyrénées-Orientales41 j 7 min • 3 pertukaran

Berlepas Isnin, 26 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba +2 hari

    ALSAALSAALSAliO Occitanie - Pyrénées-Orientales41 j 7 min • 3 pertukaran

Berlepas Selasa, 27 Oktober 2026

  •  → 

    Tiba +2 hari

    ALSAALSAALSAliO Occitanie - Pyrénées-Orientales41 j 7 min • 3 pertukaran

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Santander ke Font-Romeu-Odeillo-Via? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Santander ke Font-Romeu-Odeillo-Via .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 755.3 km
  • Tempoh: 36 j 48 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Santander, Sepanyol dan Font-Romeu-Odeillo-Via, Perancis?

Pengendali