bas antara Santa Rosa dan Bandar Raya Oklahoma secara purata mengambil masa 2 h 5 j dan bas yang terpantas mengambil masa 2 h 4 j. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Santa Rosa hingga Bandar Raya Oklahoma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Santa Rosa dan Bandar Raya Oklahoma. Perkhidmatan berlepas dari Santa Rosa pada 5:00 PG sebelah pagi, yang tiba ke Bandar Raya Oklahoma pada 11:15:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 2 h 5 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Santa Rosa ke Bandar Raya Oklahoma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Santa Rosa ke Bandar Raya Oklahoma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Santa Rosa stesen dan tiba di Oklahoma City Bus Station stesen melalui Phoenix Bus Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 hari 5j.
Perkhidmatan Santa Rosa Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh ACN Autobuses, berlepas dari stesen Santa Rosa.
Perkhidmatan Santa Rosa Bandar Raya Oklahoma ke bas, dikendalikan oleh Greyhound USA, tiba di stesen Oklahoma City Bus Station.
Jarak antara Santa Rosa dan Bandar Raya Oklahoma adalah 2256.1 km. Jarak jalan raya ialah 2667 km.