bas antara Santa Barbara dengan Bandar Raya Salt Lake mengambil masa 20 j. bas berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Santa Barbara ke Bandar Raya Salt Lake. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi atas permintaan antara Santa Barbara dan Bandar Raya Salt Lake. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 20 j.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Santa Barbara ke Bandar Raya Salt Lake? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Santa Barbara ke Bandar Raya Salt Lake. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Santa Barbara stesen dan tiba di Bandar Raya Salt Lake stesen melalui Los Angeles Union Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10,675,199 h 2 j.
Perkhidmatan Santa Barbara Bandar Raya Salt Lake ke bas , dikendalikan oleh Flixbus USA, berlepas dari Santa Barbara Bus Stop stesen.
Perkhidmatan Santa Barbara Bandar Raya Salt Lake ke bas, dikendalikan oleh Flixbus USA, tiba di Salt Lake City Airport stesen.
Tempah tiket Santa Barbara Bandar Raya Salt Lake ke bas anda dalam talian dengan Rome2Rio.
Jarak antara Santa Barbara dan Bandar Raya Salt Lake adalah 984.1 km. Jarak jalan raya ialah 1,320 km.