bas antara Santa Ana dan California Science Center secara purata mengambil masa 2 j 22 min dan bas yang terpantas mengambil masa 1 j 45 min. Terdapat perkhidmatan bas setiap jam dari Santa Ana hingga California Science Center. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap jam antara Santa Ana dan California Science Center. Perlepasan paling awal ialah pada 4:54 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Santa Ana adalah pada 11:53 PTG yang akan tiba ke California Science Center pada 1:39 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Harbor-East Shuttle Area dan mengambil masa purata 2 j 22 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

2 j 40 min • 1 pertukaran
2 j 37 min • 1 pertukaran
2 j 17 min • 1 pertukaran
2 j 19 min • 1 pertukaran
2 j 9 min • 1 pertukaran
2 j 6 min • 1 pertukaran
2 j 7 min • 1 pertukaran
2 j 44 min • 1 pertukaran
2 j 9 min • 1 pertukaran
2 j 6 min • 1 pertukaran
2 j 7 min • 1 pertukaran
2 j 44 min • 1 pertukaran
2 j 9 min • 1 pertukaran
2 j 6 min • 1 pertukaran
2 j 7 min • 1 pertukaran
2 j 44 min • 1 pertukaran
2 j 32 min • 1 pertukaran
2 j 18 min • 1 pertukaran
2 j 22 min • 1 pertukaran
2 j 22 min • 1 pertukaran
2 j 9 min • 1 pertukaran
2 j 6 min • 1 pertukaran
2 j 7 min • 1 pertukaran
2 j 44 min • 1 pertukaranIngin tahu tentang perjalanan dari Santa Ana ke California Science Center? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada bas terus dari Santa Ana ke California Science Center. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Disneyland Employee's Entrance stesen dan tiba di Harbor Transitway / 37th St / USC stesen melalui Harbor Transitway / 37th St / USC stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 22m.
Perkhidmatan Santa Ana California Science Center ke bas, dikendalikan oleh Metro Los Angeles, berlepas dari stesen Disneyland Employee's Entrance.
Perkhidmatan Santa Ana California Science Center ke bas, dikendalikan oleh Metro Los Angeles, tiba di stesen Harbor Transitway / 37th St / USC.
Jarak antara Santa Ana dan California Science Center adalah 48.9 km. Jarak jalan raya ialah 53 km.