bas antara San Clemente dan Bandar Raya Kansas secara purata mengambil masa 2 h 2 j dan bas yang terpantas mengambil masa 44 j 47 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari San Clemente ke Bandar Raya Kansas. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi 5 kali seminggu antara San Clemente dan Bandar Raya Kansas. Perlepasan paling awal adalah pada 12:18 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari San Clemente adalah pada 7:41 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Kansas pada 2:11 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di 7Th-Channel dan mengambil masa purata 2 h 2 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari San Clemente ke Bandar Raya Kansas? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari San Clemente ke Bandar Raya Kansas. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari San Clemente stesen dan tiba di Bandar Raya Kansas stesen melalui 7Th-Channel. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 h 2 j.
Perkhidmatan San Clemente Bandar Raya Kansas ke bas , dikendalikan oleh OCTA, berlepas dari El Camino Real-Avd Cabrillo stesen.
Perkhidmatan San Clemente Bandar Raya Kansas ke bas, dikendalikan oleh OCTA, tiba di 2745 Southwest Blvd - Kansas City stesen.
Jarak antara San Clemente dan Bandar Raya Kansas adalah 2,152.5 km. Jarak jalan raya ialah 3,018 km.