bas antara San Antonio dan Culebra & Reed Rd. secara purata mengambil masa 38 min dan bas yang terpantas mengambil masa 33 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari San Antonio hingga Culebra & Reed Rd.. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara San Antonio dan Culebra & Reed Rd.. Perlepasan paling awal ialah pada 12:30 PG malam, dan perlepasan terakhir dari San Antonio adalah pada 11:30 PTG yang akan tiba ke Culebra & Reed Rd. pada 12:04 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 38 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Tiba hari esok
Ingin tahu tentang perjalanan dari San Antonio ke Culebra & Reed Rd.? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus San Antonio stesen berlepas dari Culebra & Reed Rd. stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 38 min.
Perkhidmatan San Antonio Culebra & Reed Rd. ke bas , dikendalikan oleh VIA Metropolitan Transit, berlepas dari Martin & N. Flores stesen.
Perkhidmatan San Antonio Culebra & Reed Rd. ke bas, dikendalikan oleh VIA Metropolitan Transit, tiba di Ingram Transit Center stesen.
Jarak antara San Antonio dan Culebra & Reed Rd. adalah 15.3 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.