bas antara Salerno dan Ibis Roma Fiera, Rome secara purata mengambil masa 13 j 55 min dan bas yang terpantas mengambil masa 11 j 55 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu bas sehari dari Salerno hingga Ibis Roma Fiera, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi sekali sehari antara Salerno dan Ibis Roma Fiera, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 3:15 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Salerno adalah pada 5:35 PTG yang akan tiba ke Ibis Roma Fiera, Rome pada 5:30 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Roma, Autostazione Tiburtina dan mengambil masa purata 13 j 55 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Salerno ke Ibis Roma Fiera, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus bas dari Salerno ke Ibis Roma Fiera, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Salerno stesen dan tiba di Ibis Roma Fiera, Rome stesen melalui Roma, Autostazione Tiburtina. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 13 j 55 min.
Perkhidmatan Salerno Ibis Roma Fiera, Rome ke bas , dikendalikan oleh TTI Leonettibus SRL, berlepas dari Salerno Piazza Montpellier stesen.
Perkhidmatan Salerno Ibis Roma Fiera, Rome ke bas, dikendalikan oleh TTI Leonettibus SRL, tiba di Roma, Autostazione Tiburtina stesen.
Jarak antara Salerno dan Ibis Roma Fiera, Rome adalah 237.7 km. Jarak jalan raya ialah 289 km.