bas antara Sabines dan Montpellier St. Roch Station secara purata mengambil masa 14 min dan bas yang terpantas mengambil masa 9 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Sabines hingga Montpellier St. Roch Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 30 minit antara Sabines dan Montpellier St. Roch Station. Perlepasan paling awal adalah pada 6:10 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Sabines adalah pada 10:11 PTG yang akan tiba ke Montpellier St. Roch Station pada 10:22 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sabines ke Montpellier St. Roch Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Avenue de Toulouse stesen dan tiba di Gare Saint-Roch - Pont de Sète stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Perkhidmatan Sabines Montpellier St. Roch Station ke bas, dikendalikan oleh TaM (Transports de l'agglomération de Montpellier), berlepas dari stesen Avenue de Toulouse.
Perkhidmatan Sabines Montpellier St. Roch Station ke bas, dikendalikan oleh TaM (Transports de l'agglomération de Montpellier), tiba di stesen Gare Saint-Roch - Pont de Sète.
Jarak antara Sabines dan Montpellier St. Roch Station adalah 2.9 km.