bas antara Russell Square dan Chinatown secara purata mengambil masa 9 min dan bas yang terpantas mengambil masa 4 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 23 kali sejam dari Russell Square hingga Chinatown. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 5 minit antara Russell Square dan Chinatown. Perlepasan paling awal adalah pada 8:27 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Russell Square adalah pada 10:23 PG yang akan tiba ke Chinatown pada 10:33 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 9 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Russell Square ke Chinatown? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Russell Square stesen berlepas dari Chinatown stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi dua kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Perkhidmatan Russell Square Chinatown ke bas , dikendalikan oleh Arriva UK, berlepas dari Bloomsbury Square stesen.
Perkhidmatan Russell Square Chinatown ke bas, dikendalikan oleh Arriva UK, tiba di Dean Street / Chinatown stesen.
Jarak antara Russell Square dan Chinatown adalah 1.1 km. Jarak jalan raya ialah 1 km.