Rome2Rio

Runcorn Hunts Cross (Stesen) ke bas

Cari Pengangkutan ke Hunts Cross (Stesen)

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Runcorn dan Hunts Cross (Stesen) secara purata mengambil masa 36 min dan bas yang terpantas mengambil masa 32 min. bas berjalan, secara purata, 5 kali seminggu dari Runcorn ke Hunts Cross (Stesen). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

36 min
Tempoh
9 bt
Jarak
5 kali seminggu
Kekerapan

Jadual Runcorn Hunts Cross (Stesen) ke bas

Bas beroperasi 5 kali seminggu antara Runcorn dan Hunts Cross (Stesen). Perlepasan paling awal adalah pada 1:40 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Runcorn adalah pada 4:42 PTG yang akan tiba ke Hunts Cross (Stesen) pada 5:20 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 36 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Runcorn ke Hunts Cross (Stesen)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Runcorn ke Hunts Cross (Stesen) .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 9.4 bt
  • Tempoh: 36 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Runcorn, England dan Hunts Cross (Stesen), England?

Pengendali