Rome2Rio

Rue de Rivoli Louvre–Rivoli Station ke bas

Cari Pengangkutan ke Louvre–Rivoli Station

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

bas antara Rue de Rivoli dan Louvre–Rivoli Station secara purata mengambil masa 6 min dan bas yang terpantas mengambil masa 3 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 10 kali sejam dari Rue de Rivoli hingga Louvre–Rivoli Station. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

6 min
Tempoh
1 km
Jarak
€3
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual Rue de Rivoli Louvre–Rivoli Station ke bas

Bas beroperasi setiap 10 minit antara Rue de Rivoli dan Louvre–Rivoli Station. Perlepasan paling awal ialah pada 1:55 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rue de Rivoli adalah pada 9:33 PG yang akan tiba ke Louvre–Rivoli Station pada 9:42 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Rue de Rivoli ke Louvre–Rivoli Station? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Rue de Rivoli ke Louvre–Rivoli Station .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1 km
  • Tempoh: 6 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rue de Rivoli, Perancis dan Louvre–Rivoli Station, Perancis?

Pengendali