bas antara Rotherham dan Manvers Main Colliery secara purata mengambil masa 32 min dan bas yang terpantas mengambil masa 17 min. bas beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Rotherham hingga Manvers Main Colliery. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 20 minit antara Rotherham dan Manvers Main Colliery. Perlepasan paling awal adalah pada 8:24 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Rotherham adalah pada 5:26 PTG yang akan tiba ke Manvers Main Colliery pada 5:54 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 32 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rotherham ke Manvers Main Colliery? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Rotherham stesen berlepas dari Manvers Main Colliery stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 32 min.
Perkhidmatan Rotherham Manvers Main Colliery ke bas , dikendalikan oleh Stagecoach Yorkshire, berlepas dari Rotherham Interchange/A3 stesen.
Perkhidmatan Rotherham Manvers Main Colliery ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Yorkshire, tiba di Manvers Way/Farfield Park stesen.
Jarak antara Rotherham dan Manvers Main Colliery adalah 8.6 km. Jarak jalan raya ialah 10 km.