bas antara Rosyth dengan Deep Sea World mengambil masa 16 min. Perkhidmatan bas beroperasi beberapa kali sehari dari Rosyth hingga Deep Sea World. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Bas beroperasi setiap 4 jam antara Rosyth dan Deep Sea World. Perlepasan paling awal adalah pada 8:59 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Rosyth adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke Deep Sea World pada 12:15 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 16 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rosyth ke Deep Sea World? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan basterus Rosyth stesen berlepas dari Deep Sea World stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Perkhidmatan Rosyth Deep Sea World ke bas , dikendalikan oleh Stagecoach East Scotland, berlepas dari Woodside Street stesen.
Perkhidmatan Rosyth Deep Sea World ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach East Scotland, tiba di Battery Road Turning Circle stesen.
Jarak antara Rosyth dan Deep Sea World adalah 3.9 km. Jarak jalan raya ialah 8 km.